Navigation
Over ons

Over ons

GASTVRIJ EN ENTHOUSIAST

Missionaire parochie

Onze parochie is in beweging. We zijn op weg naar een vreugdevolle, gastvrije gemeenschap waar een ieder welkom is en uitgenodigd wordt om een levende bouwsteen in het geheel te zijn. We moedigen iedereen aan om het christelijk geloof te (her)ontdekken, te verdiepen en te verrijken.

Daarvoor ontplooien we allerlei projecten en activiteiten waar we je van harte zullen ontvangen. Zo ben je welkom bij de Ankerzondagen voor de gezinnen, maar ook bij de Alpha waar je jouw vragen over het geloof kunt stellen. Je bent welkom bij de Praise-avonden als je eens iets heel anders wilt. En iedere zondag ben je welkom bij een van de eucharistievieringen in de kerken van onze parochiefederatie. Kijk eens rond op deze website om te ontdekken, wat bij jou past.

Hieronder stellen de leden van pastoraal team, de besturen en het centrale secretariaat zich aan u voor. Klik op de foto voor hun verhaal.

Over ons

Organisatie

De HH. Clara & Franciscusfederatie is opgericht op 1 april 2011. De federatie bestaat uit de Parochie H. Clara en de Parochie H. Franciscus. De parochies worden gevormd door de parochiekernen van de voormalige federaties De Regenboog en de Doortocht.

Klik hier voor de structuur van de bestuurlijke organisatie

LOCATIES CLARA EN FRANCISCUS FEDERATIE

Kernen

Welkom bij de Clara en Franciscus Federatie. Deze kent 10 actieve geloofsgemeenschappen met 11 prachtige Katholieke kerken in het groene hart. Deze gemeenschappen zijn verspreid over 3 gemeenten en 15 dorpen. Iedere kerk kent zijn eigen historie en vormt een geestelijke thuis voor alle parochianen en bezoekers. In deze kerken wordt actief het geloof gevierd ze staan open voor gebed, een moment van rust en om een kaarsje op te steken. Wees welkom!