Navigation

Ik geef

Actie Kerkbalans: Geef vandaag voor de kerk van morgen

Ik geef

Waarom Missionaire Parochie?

Onze parochie is in beweging. We zijn op weg naar een vreugdevolle, gastvrije gemeenschap waarin iedereen een levende bouwsteen is. Met andere woorden: we moedigen elkaar aan om ons geloof te verdiepen en te verrijken. Wat betekent dat voor de parochie, parochianen en andere belangstellenden?

Over ons

 

Parochieblad de Samenstromen

Vanaf april 2023 verschijnt het vernieuwde parochieblad “Samenstromen”. Ieder kwartaal ziet een nieuwe aflevering het licht.

Meer nieuws en de digitale versie van de Samenstromen

Project Samen Kerk Zijn

Vanwege de hoge onderhoudskosten, teruglopende bezoekersaantallen in de kerk en daarmee gepaard gaande verminderde inkomsten, dienen we gezamenlijk te overwegen hoe we de koers gaan bepalen en welke rol onze gebouwen hierin spelen.

Lees meer over het Project Samen Kerk Zijn

 

LOCATIES CLARA EN FRANCISCUS FEDERATIE

Kernen

Welkom bij de Clara en Franciscus Federatie. Deze kent 10 actieve geloofsgemeenschappen met 11 prachtige Katholieke kerken in het groene hart. Deze gemeenschappen zijn verspreid over 3 gemeenten en 15 dorpen. Iedere kerk kent zijn eigen historie en vormt een geestelijke thuis voor alle parochianen en bezoekers. In deze kerken wordt actief het geloof gevierd ze staan open voor gebed, een moment van rust en om een kaarsje op te steken. Wees welkom!