EXTRA Livestream bijeenkomst Samen Kerk Zijn

Start 26 november 12:30 (Samenvatting zal op 29 noveber online komen)

Vanwege teruglopende bezoekersaantallen in de kerk (Clara kant) en daarmee gepaard gaande verminderde inkomsten, dienen we gezamenlijk te overwegen hoe we de koers gaan bepalen en welke rol onze gebouwen hierin spelen.

Voorop staat dat wij als levende stenen van onze federatie het geloof uitdragen. Maar hoe kunnen we dit blijven doen en wat is hiervoor nodig? Welke rol spelen onze kerkgebouwen hierbij?

Deze middag komen alle vragen hieromtrent aan bod, waarbij we van gedachten kunnen wisselen, elkaar kunnen helpen en samen kunnen bouwen aan een vitale federatie.

Het kan zijn dat je fysiek niet aanwezig kunt zijn, daarom is er deze livestream. Deze livestream kan achteraf worden bekeken, zodat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de stap naar een vitale gemeenschap.

Kun je niet bij zijn en heb je toch vragen voor deze bijeenkomst, dan kun je deze voor de livestream sturen naar studio@rkgroenehart.nl . Deze vragen zullen tijdens de livestream of achteraf worden beantwoord.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen: voorstel en motivatie van dit project(leider), een woord van de pastoor, een woord van het bestuur, het kerkbezoek, de financiƫle situatie en tijd voor vragen.

 

https://youtube.com/live/7622tomY55c?feature=share