“Lords Voice” is van oudsher een jongerenkoor dat in 1976 is opgericht door een groep enthousiaste KPJ-leden (Katholieke Plattelands Jongeren).

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een koor met ongeveer 40 leden in de leeftijd van 20 tot 60 jaar, die vieringen maken welke juist de jongeren aanspreken. De koorleden stellen, vanuit de Evangelielezingen, de vieringen samen onder leiding van een koorlid en in nauw overleg met de betreffende voorganger. De liedjes die wij zingen zijn eigentijds en liggen goed in het gehoor. Bij elke viering worden aan de hand van het thema bijpassende liedjes uitgezocht; teksten en gebeden schrijven we meestal zelf.

Wij verzorgen 1 keer per maand een viering in de kerk. Jaarlijks wordt er een viering verzorgd voor het Heilig Vormsel, met Pasen, met Kerstmis en met Oud en Nieuw. We zijn ook jaarlijks te gast bij Ipse de Bruggen in Nieuwveen. Daarnaast zingen wij tijdens huwelijksvieringen in de parochie, maar ook in de federatie. Regelmatig zingen we ook tijdens avondwaken.

De muzikale begeleiding van ons koor bestaat uit:
Anja van Holland; keyboard,
Trinette Versluijs;dwarsfluit en trompet,
Mariska de Roos; gitaar.

Dit alles onder leiding van onze dirigent Nico Hoogervorst.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Aarzel niet en kom langs!
Wij repeteren op maandagavond van 19.30 tot 21.15 uur in ’T Achterom achter de kerk in Aarlanderveen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen middels lordsvoice.aarlanderveen@gmail.com of het parochiesecretariaat.