Repetitie op dinsdagavond
contactpersoon: Elleke van Klink, 573653

Jeugdkoor Flos Campi is opgericht op 19 oktober 1969.
Het koor is opgericht door dhr. C. van Koert. Hij is jarenlang dirigent geweest. Later heeft Ton Wassenburg een aantal jaren de leiding gehad  bij Flos Campi. Toen hij geen tijd meer had, heeft Elleke van Klink het van hem overgenomen. Zij staat er al weer sinds augustus1986 voor.

In de beginjaren waren heel wat kinderen lid van Flos Campi. Er was zelfs een poosje een wachtlijst! Dat is tegenwoordig wel anders….. Op dit moment zijn we heel blij dat we weer 12 enthousiaste leden hebben. We gaan op naar de 15, hopen we! (meer mag natuurlijk ook!)
We hebben een vast combo: Ruud Hoppenbrouwer (ook al sinds augustus 1986) is de organist en sinds 1997 versterkt  Annemieke van Klink het combo op melodisch slagwerk. Helaas is zij op dit moment voor onbepaalde tijd uitgeschakeld.

Het doel van dit koor is de gezinsvieringen in onze kerk op te luisteren met mooie, eigentijdse, bij het koor en de doelgroep passende liedjes. Bovendien proberen we een paar keer per jaar in de kapel van Huize Ursula in Nieuwveen te gaan zingen. De bewoners vinden het heel fijn als we komen zingen. Ook voor ons is het steeds weer een feest.

Elk jaar, meestal aan het eind van het seizoen, geven we een koffieconcert in het Parochiehuis. De laatste jaren doen de blokfluitleerlingen van de huidige dirigent ook mee. Iedereen is dan van harte welkom om naar ons te komen luisteren. We zingen dan meer profane (niet kerkelijke) liedjes. Leuk om tussendoor te doen.

Alle kinderen, die in groep 4 of hoger zitten, zijn van harte welkom, om met ons mee te komen zingen. Kom het gerust een keer proberen. We repeteren elke dinsdagavond van 19.00 uur tot  20.00 uur in het Parochiehuis aan de Dorpsstraat.

Naast zingen doen we ook nog andere gezellige dingen, zoals knutselavonden, een dagje uit en/of een dagje speeltuin.

Voor meer informatie en/of aanmelden:
Elleke van Klink-Kwakkenbos ( 0172-573653 )
Ruud Hoppenbrouwer ( 0172-574755 )