‘AmeezingPraise One’
Aankondiging eerste Praise-viering

Door: Ed Koeleman

Op zaterdagavond 11 februari is het zover! Dan gaat de eerste spectaculaire Praise-viering van start. Waar: in de H. Petruskerk in Roelofarendsveen. Hoe laat: 19:30 uur. Iedereen is van harte welkom. Jongeren en jong volwassenen worden met nadruk opgeroepen om aanwezig te zijn om deze nieuwe geloofsbeleving mee te maken. De entree is gratis, want de basiskosten zijn gedekt door de ontvangen subsidie van Space for Grace. Er zal wel een collecte worden gehouden om toekomstige Praisevieringen mogelijk te maken.

Hoe ziet zo’n viering eruit? De band 4Tune zal ons meenemen in een viering waarin aanbidding van God centraal staat. In een aanstekelijk ritme zullen liederen klinken, die we mee kunnen zingen. De teksten worden geprojecteerd op beamerschermen, een liturgieboekje is overbodig. Of je nou blijft zitten of liever gaat staan en lekker meebewegen, alles mag!

Tussen de liederen door zal er ruimte zijn voor gebed. En er zal een aansprekende preek zijn, waarin diaken van Aarle zijn talent zal benutten om ons allemaal iets mee te geven om over na te denken. Hoe staan wij in het leven? Heeft het allemaal zin wat we doen? Hoe herken je dat God echt bestaat? Wat betekent dat voor mij?

Na de viering kun je natuurlijk direct naar huis gaan, maar we willen je van harte uitnodigen om nog even te blijven om na te praten onder het genot van een drankje.

De projectwerkgroep Praise (Sjoerdje, Ellen, Ed en André) heet iedereen van harte welkom op ‘AmeezingPraise One’.
Noteren dus in je agenda: zaterdag 11 februari 19:30 uur Roelofarendsveen. En neem al je vrienden en vriendinnen mee!