Blijf op de hoogte over de herbouw van onze kerk

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en actualiteiten? Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl en u ontvangt u dan de nieuwsbrief en het parochieblad Samenstromen via de mail.

Stichting De Groene Punt

Stichting De Groene Punt is opgericht na de brand in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk in Hoogmade. De Stichting streeft een aandeel bij te dragen in de herbouw en de onderhoud van het kerkgebouw in Hoogmade. De gelden zullen geworven worden om de logistieke voorzieningen van de kerk te verbeteren, eigentijdse elementen te kunnen toevoegen en de kerk te kunnen onderhouden. Lees meer hier.

Steun de herbouw van onze kerk

Het bisdombestuur zegt voorzichtig ja tegen de voorbereiding van de herbouw van de kerk.” Het ja-woord is aan voorwaarden verbonden, het is een “ja, mits”. De voorwaarden zijn: gezonde financiële exploitatie, vitale geloofsgemeenschap (vrijwilligers, goed bezochte vieringen) en een overeenstemming over duurzame inrichting van de kerk. Helpt u mee? Doe een bijdrage voor onze herbouw. Via deze QR-code kunt u ons helpen de herbouw van onze kerk te realiseren. Ons rekeningnummer is: IBAN NL56 RABO 0123.2001.05.

Foto bovenaan: Kees van den Burg

Foto rechts: Mariska van Leeuwen