button_l_nieuwsbutton_l_vieringbutton_l_activiteitenKnoppen_tarievenbutton_l_pciKnoppen_contactbutton_l_vrijwilligersbutton_l_geschiedenisbutton_l_kerkradio


Welkom bij de parochiekern Hoogmade-Woubrugge

De geloofsgemeenschap is formeel ontstaan uit een fusie in 2006 van de Onze Lieve Vrouw Geboorte en De Goede Herder. Sinds 2011 zijn we onderdeel van de Heilige Franciscus parochie. Echter, op 4 november 2019 sloeg het noodlot toe. Onze Lieve Vrouw Geboortekerk werd getroffen door een grote uitslaande brand. Na de brand zijn we uitgeweken naar de gebouwen van het Cultureel Centrum Hoogmade voor de wekelijkse vieringen. Ook organiseren we veel activiteiten voor jong en oud rondom de afgebrande kerk, op basisschool Ter Does en in Hoogmade.

Blijf op de hoogte over de herbouw van onze kerk


Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en actualiteiten? Schrijf u in voor onze  nieuwsbrief. Stuur een mail: bcp_hoogmade_woubrugge at rkgroenehart.nl
en u ontvangt u de nieuwsbrief en het parochieblad Samenstromen in uw mailbox. U kunt de vorige edities van de nieuwsbrief vinden in ons archief. Klik hier.

 

Herbouw van onze kerk – help ons mee en draag een financieel steentje bij

Helpt u mee? Doe een bijdrage voor onze herbouw. Via deze QR-code kunt u ons helpen de herbouw van onze kerk te realiseren. Ons rekeningnummer is: IBAN NL56 RABO 0123.2001.05 of klik hier. Bezoek onze informatiepagina, waar u meer kun lezen over de herbouw van onze kerk, klik hier.

Foto: Kees van den Burg