Klik hier voor kinderkerst-keuzemenu

In aanloop naar Kerstmis is recent de website Vier.nu online gegaan. Vier.nu is een website over de belangrijke christelijke hoogfeesten. De site roept in december iedereen op om zoveel mogelijk Kerstmis te vieren in de eigen plaatselijke Kerk. Voor onze parochie clara en franciscus staat een vieringenrooster voor december online. Daar kunt u zien welke kerstvieringen wij organiseren onder het motto ‘Vier.nu Kerstmis!’. U bent daarbij van harte welkom.

Genieten van prachtige kerstmuziek met het kerkkoor, samen de klassieke kerstliederen zingen, luisteren naar de boodschap van het kindje dat geboren werd in een stal om de wereld verlossing te brengen. Samen tijdens deze feestelijke dagen het sacrament van de eucharistie vieren. Dat is Kerstmis en nog veel meer.

Minder maatregelen

In de verwachting dat er dit jaar minder strenge maatregelen op het gebied van corona gelden rond Kerstmis, is het de hoop van de Rooms-Katholieke bisschoppen dat de kerken weer veel mensen mogen verwelkomen in de kerstvieringen. Die hoop hebben wij ook. Wij nodigen u daarom van harte uit maar raden u aan om tijdig op onze site te kijken of en bij welke vieringen u terecht kan.

Graag wijzen wij u ook op de landelijke website Vier.nu. Deze biedt een aantal handige links en downloads die allemaal inspirerend en informatief zijn voor en over het vieren van Kerstmis. Zo is er voor kinderen een mooi Kerst-doeboekje om te downloaden, is er een link naar het kerstevangelie en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie over onze vieringen hier onder, maar ook op Vier.nu en doe mee: Vier Kerstmis, niet alleen thuis, maar ook samen in de kerk! Kan je er fysiek toch niet bij zijn, kijk dan via (TV) ons YouTube kanaal klik voor meer informatie HIER