Activiteiten & vieringen gegevens


Celebrant: pastoor J. Glas

Koren: LOSZ (Laat Ons Samen Zingen) en Little Stars (onder voorbehoud)

Aanvang: 10.00 uur

Uitzending op NPO2

Voorafgaand aan de viering wordt om 9.45 uur het Geloofsgesprek uitgezonden. Vandaag komt het Geloofsgesprek uit het bisdom Rotterdam. In dit Geloofsgesprek vertelt Irene Koster over het Woord van God en de geheimen van de rozenkrans. Paus Johannes Paulus II noemde de rozenkrans ‘een samenvatting van het evangelie’. Wanneer we de gebeurtenissen van Jezus’ leven overwegen, worden we gevraagd om na te denken over de vraag hoe God in ons eigen leven komt, opdat wij in staat zijn om de Heer te verwelkomen en Hem te volgen.

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid mogen maximaal 30 parochianen bij deze viering aanwezig zijn (exclusief voorganger en medewerkers).
Vooraf reserveren is verplicht. Kijk in het reserveringsoverzicht om te zien hoe u voor deze viering kunt reserveren.

Alle maatregelen die de Nederlandse bisschoppen in overleg met de overheid en het RIVM hebben afgekondigd, blijven van toepassing en dienen strikt nageleefd te worden: handen reinigen bij binnenkomst van de kerk, hoesten en niezen in elleboog en gebruik van papieren zakdoekjes. En altijd de afstand van anderhalve meter ten opzichte van andere personen aanhouden. Een mondkapje wordt dringend geadviseerd.Hebt u verkoudheidsklachten en/of verhoging, blijft u dan thuis.
Kijk HIER voor een overzicht van alle maatregelen.

Degenen die deelnemen aan vieringen doen dat op eigen risico.