‘Wie is die man?’

Muzikale zoektocht naar de Man om wie Pasen draait.

 

‘Wie is die man?’ Dat is het thema van de zevende AmeezingPraise-viering in de Petruskerk in Roelofarendsveen. Voor deze spectaculaire muzikale zoektocht naar de Man om wie Pasen draait is de professionele Praisegroep ‘All-in-one’ uitgenodigd voor zaterdagavond 2 maart 2024. De groep brengt het Paasverhaal in mooie arrangementen voor koor en orkest, waaronder strijkers. Met elkaar zorgen ze voor een betekenisvolle avond. Aan de voorbereiding  hebben tientallen personen meegewerkt. Het wordt dan ook een heel bijzondere, persoonlijke viering, waar u niet alleen kunt luisteren, meezingen en -bewegen, maar ook een serieuze boodschap meekrijgt.

‘Wie is die Man’ duurt van 19.30 tot 22.00 uur inclusief een pauze. Vanwege de vastentijd is er geen after-party.

Kom op tijd, zodat u verzekerd bent van een zitplaats. U bent allen van harte welkom!