De PCI (Parochiële Caristas Instelling) van de Heilige Clara parochie houdt in het weekend van 18 en 19 november en 25 en 26 november een tweede collecte voor het gekozen project “het straatpastoraat Leiden”.Het straatpastoraat Leiden geeft aandacht aan mensen die hun dagen en nachten op straat doorbrengen. Dat geld voor mensen die dakloos zijn, maar ook voor mensen die een thuis missen, snakken naar ruimte, weg van de onrust in hun hoofd, of juist op zoek naar gezelschap.
Meer over dit onderwerp kan je lezen in de Samenstromen van herfst 2023.

Vanwege het vieringenrooster zal hiervoor tijdens de viering op 18 november in Zevenhoven en op 25 november in Nieuwveen een tweede collecte worden gehouden. Deze wordt opgehaald door leden van de LWC (Lokale Werkgroep Caritas) Zevenhoven en Nieuwveen. Het bedrag zal worden aangevuld door de LWC.

Namens het LWC bestuur  Nieuwveen Zevenhoven