Opnieuw een spectaculaire Praise-viering in de Petruskerk! Op 28 oktober 2023 komt de band ‘The Bridge’ vanuit Zeeland naar Roelofarendsveen voor ‘AmeezingPraise Five’.

De band bestaat uit muzikanten, die samen één grote passie delen, namelijk ritmische muziek maken tot eer van God. Ze zingen en spelen gospelsongs die iedereen kan meezingen. De naam The Bridge staat symbool voor ‘overbrugging’. De groep hoopt mensen te raken en een bruggenbouwer te zijn tussen mensen onderling en tussen God en de mensen. Of je nou blijft zitten of liever gaat staan en lekker meebeweegt, alles mag! Tussen de liederen door is er ruimte voor gebed en een aansprekende preek, deze keer door pastoor Jack Glas.

Iedereen is van harte welkom. Ook voor jongeren en jong volwassenen is het leuk om deze vernieuwende geloofsbeleving mee te maken. De entree is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden. Na de viering is er een afterparty en wellicht geeft de band een toegift.

Noteer dus in je agenda: zaterdag 28 oktober 19.30 uur AmeezingPraise Five in de Petruskerk Roelofarendsveen. En neem zoveel mogelijk vrienden, vriendinnen en andere geïnteresseerden mee!