De kerken in Aarlanderveen organiseren op 23 juli om 09.30 uur vanwege het 100-jarig bestaan van het Oranje comité samen met hen voor het eerst in de geschiedenis van Aarlanderveen een oecumenische openlucht kerkdienst. Het thema is ‘Vieren en Verbinden’ en vindt plaats op het Dorpshuisplein.

Pastoor Glas en voorganger Judith van der Vis zullen deze dienst samen leiden. Vanuit de muziektent zal de dienst gehouden worden en het koor Lord’s Voice zal de muzikale ondersteuning verzorgen. De Samenzang wordt begeleid door een ensemble van DSS en door John de Pater. In de dienst zal er gecollecteerd worden voor De Zonnebloem. Tevens zijn er voldoende zitplaatsen voor de ouderen. Na afloop van de dienst is er wat te drinken en wat lekkers zodat u daarna vol energie aan de fietstocht kan deelnemen. Deze start tussen 11.00 – 13.00 uur vanuit het Oude Rechthuis.

De parkeermogelijkheid is heel beperkt bij deze locatie. Komt u daarom zoveel mogelijk op de fiets (ook handig als u wilt deelnemen aan de fietstocht). Voor degenen die met de auto komen raden wij aan om op het kerkplein van de R.K. Kerk te parkeren. Als lopen naar het Dorpshuisplein te ver is kunnen we zorgen voor een pendeldienst. Als u van de pendeldienst gebruik wil maken willen wij dit graag vooraf weten.

U kunt dit doorgeven bij:

het secretariaat tel.nr. 0172-571323

Ria tel.nr. 0172-604789

Ada tel.nr. 0172-603714