Zondag 28 mei zingt het koor St Caecilia in de gebedsviering om 9.15u. Diaken Van Aarle zal voorgaan en we zingen prachtige bekende pinksterliederen. Als openingszang het alom en eeuwenoude bekende ‘Veni Creator Spiritus’. Als u de kroning van Koning Charles III heeft gezien of geluisterd dan heeft u het vast herkend. Het werd zelfs in 4 verschillende talen van het Verenigd Koninkrijk gezongen. In de gebedsviering is veel ruimte voor gezangen en we zingen meerdere liederen van Taize. De liederen zijn eenvoudig mee te zingen en worden diverse keren herhaald. Verder enkele liederen gezongen op bekende engelse hymnes zoals ‘Wanneer de Trooster komt’ en ‘O Heilige Drievuldigheid’.

Wellicht dat het u is opgevallen, het koor slinkt met de jaren. Helaas moeten we regelmatig afscheid nemen vanwege ziekte of verhuizing of andere redenen maar we hebben ook weer een nieuw koorlid! Mocht u ook graag willen zingen en de sfeer willen proeven, kom dan eens langs op de repetitie op donderdagavond afgewisseld in Nieuwveen en Zevenhoven. Het is niet alleen erg ontspannend om te zingen maar ook zeker zo gezellig! Schroom niet en vraag een van de koorleden die u vast wel kent. En zingen is dubbel bidden.

Zondag 2 juli zingt St Caecilia in de RK Kerk te Mijdrecht/Wilnis samen met leden van Cantare Dominum. Mocht u eens bij ‘de buren’ willen kijken dan bent u uiteraard ook van harte welkom om mee te zingen, te bidden en te vieren.  Mocht u onverhoopt niet aanwezig zijn met Pinksteren dan zien we u wellicht op zondag 18 juni weer in Zevenhoven.
Hopelijk tot ziens in een van deze vieringen!

Dirigent
Theo van Dijk