Niet iedereen heeft het zo goed als de meesten van ons. We vergeten snel dat een dak boven je hoofd lang niet voor ieder mensen vanzelfsprekend is. Met Nacht zonder Dak slapen we zaterdag 10 juni 17:00 – zondag 11 juni 9:00 één nachtje in een zelfgemaakt onderkomen van plastic, dozen en oude zeildoeken. Dat doen we in de pastorietuin van St. Jan de Doper aan de Willem van der Velden weg in Leimuiden. Op deze manier kunnen we zelf ervaren wat het betekent om geen dak boven je hoofd te hebben.

Bij deze nodigen we alle jongeren in onze gemeente uit om mee te doen. Het beloofd een bijzonder nacht te worden met een BBQ, kampvuur, spellen, mooie verhalen en natuurlijk de ervaring te slapen zonder dak boven je hoofd. Aanmelden kan door een mailtje aan jongerenwerker@pgleimuiden.nl of via WhatsApp: 06-12607312.

We verzamelen ook geld in. Dat doen we tijdens HOK op 2 juni zelf stoopwafels en cake te bakken en deze zondag 4 juni van 11-12:30 te verkopen met gratis limonade, koffie en thee in de voortuin van de ontmoeting. Aansluitend is er dan ook de laatste Kliederkerk bijeenkomst.

We zoeken ook nog mensen die willen helpen. Op 2 juni met het bakken, op 4 juni met het kopen of 10 juni met de Nacht. Alle hulp is welkom. In de bijlage ( klik HIER ) nog veel meer informatie over deze activiteiten.