Uitnodiging

Deze aanhef doet vermoeden dat u wordt uitgenodigd voor een feestje, verjaardag, jubileum o.i.d. Deze keer staat de aanhef echter voor iets anders. De werkgroep diaconie Langeraar nodigt ieder die dit leest uit om mee te doen met ons project “Gast aan tafel”  en zelf één of meer mensen uit te nodigen. Dit project loopt in de vastentijd, vanaf Aswoensdag 22 februari tot Witte Donderdag 6 april.

Wat houdt dit in?

Nodig iemand uit om te komen eten bij u thuis. Dat kan zowel in de middag als in de avond, op een door u zelf gekozen tijdstip. Wie u uitnodigt mag u natuurlijk zelf weten. Dat kan uw buurman zijn of iemand die u wel eens tegenkomt, iemand waar u mee sport of mee in het bestuur zit, iemand waar u mee samenwerkt of die u bewonderd, iemand die u wat beter wilt leren kennen of iemand waar u voor bidt. Het zijn zomaar een paar voorbeelden, vul het  zelf maar in.

Wat te doen?

  • Nodig iemand uit en vertel over dit project.
  • Maak een afspraak wanneer en hoe laat en vraag ook naar een eventueel dieet.
  • Zorg dat er wat lekkers op tafel komt en neem de tijd om elkaar wat beter te leren kennen.
  • De ervaring leert dat er mooie, vaak verrassende gespreksonderwerpen op tafel komen.
  • Zo mogen we van elkaar horen en elkaar misschien wat beter begrijpen en respecteren.

 Doet u mee? 

Als u mee doet en het ons laat weten brengen wij een kaars met een afbeelding van onze kerk. Een mooi gebaar is het om deze kaars te branden als u met elkaar aan tafel zit, een lichtje dat laat zien dat u meedoet met het project Gast aan tafel.

Aanmelden kan (maar hoeft niet) persoonlijk als u ons tegenkomt of telefonisch bij:

Jany Keijzer (604333)

Sandra Versluis (06-13351319)

Agatha van Kints (609090)

of email langeraar@groenehart.nl