Dit jaar is het weer mogelijk om de kerst samenzang in onze kerk te houden. En wel op zondagmiddag 18 december om 13.30 uur. Muziekvereniging Aer &Amstel verzorgt de samenzang en het popkoor Happiness zingt kerstliederen en ondersteunt de samenzang. Vóór het kerstverhaal wordt het elektrisch licht gedoofd waarna het licht van de adventskrans met kaarsen doorgegeven wordt aan alle kerkgangers. In die serene sfeer wordt het lied “ In een donkere kerstnacht” gezongen en het voor iedereen bekende “Stille nacht”. De entree is gratis, wel is er na afloop bij de uitgang een collecte om de onkosten te dekken. De leden van de werkgroep, waarin de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk vertegenwoordigd zijn, nodigen u allen uit om mee te komen zingen én te luisteren naar het verhaal over de geboorte van Gods Zoon. Weet u welkom.