Tijd nemen voor elkaar

‘Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je zorgt toch ook dat je auto veilig kan rijden? De Marriage Course heeft ons op het goede pad samen gezet.’

 

Wil jij investeren in jouw huwelijk of relatie? Volg dan samen met je partner een Marriage Course en neem tijd voor elkaar!

Jullie gaan samen acht avonden uit eten. Onder het genot van een heerlijk diner voor twee krijgen jullie op een gezellige manier toelichting op thema’s zoals lief en leed delen, omgaan met verschillen, vergeving en familie. Met concrete vragen en oefeningen gaan jullie met z’n tweeën in gesprek. De kracht van de Marriage Course zit hem in het feit dat de cursus relaties vooral positief benadert. Tijdens de Marriage Course ga je als stel aan de slag.

Welkom!
De Marriage Course wordt door HH. Clara en Franciscus federatie georganiseerd, in samenwerking met de St. Jan de Doper (Gouda) en de H. Lodewijk (Leiden) . Dat gebeurt op acht vrijdagavonden van 19.00 – 22.00 uur, op 20 en 27 januari, 10 en 17 februari, 3, 10, 24 en 31 maart 2023.
Jullie zijn welkom in  het gebouw “De Doortocht”, Doortocht 11 in Bodegraven. De kosten zijn €200,- per stel voor de gehele cursus (incl. diner, excl. drankjes). Voor stellen die komend jaar voor de kerk willen trouwen, zijn deze avonden inbegrepen in de huwelijksvoorbereiding.
Opgeven: info@rkgroenehart.nl o.v.v.: Marriage Course + namen, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Meer informatie: marriagecourse@sintjandd.nl, tel: 0182-513056 of op www.sintjandd.nl/the-marriage-course/  en www.marriagecourse.nl.

 “Het heeft ons heel veel gebracht” Het verhaal van Corné & Surel, klik HIER

Kijk voor meer informatie over de kerkelijke huwelijkssluiting, klik HIER

Opgeven voor 18 januari 2023