Kerstavond, 24 december, is er om 19.00 uur een GezinsViering in onze kerk. Kapelaan van Paassen zal deze keer voorgaan. Samen met hem en koor de Horizon vieren we samen de geboorte van Jezus. Zullen we er een groot feest van maken?

En dan 1e Kerstdag, om 14.00 uur, gaan we Kindje Wiegen! De afgelopen 2 jaar kon het niet doorgaan, zoals zoveel niet door kon gaan. Maar dit jaar zetten we de traditie weer voort. We hopen dat er kinderen zijn die willen helpen met het naspelen van het verhaal en dat we een papa en mama met hun pasgeboren kindje vinden die de hoofdrollen willen spelen.

Deze bijeenkomst is ook bedoeld voor de allerkleinsten. Hoe meer kinderen, hoe mooier de viering. Dus kom ook dán naar de kerk om deze happening mee te maken. Breng je hele familie maar mee. Er is plek voor iedereen.