Op zondag, 11 september, organiseerde het Activiteiten Comité van de RK Kerk de jaarlijkse fietstocht “Samen uit op de fiets”. Maar liefst 47 deelnemers deden aan de tocht mee en genoten volop van het mooie nazomerweer.

De tocht van circa 36 km voerde ditmaal via De Meije, Zegveld, Woerden, Kamerik naar de kinderboerderij aan het Oortjespad bij Kanis. Bij de kinderboerderij werden de deelnemers weer ontvangen door Betty en Jan, die net als voorgaande jaren de controlepost verzorgden. De deelnemers werden door hen getrakteerd op frisdrank en een heerlijke krentenbol.

Na de controlepost vervolgde de tocht verder via Woerdense Verlaat, het Noordse Dorp, Noorden naar Nieuwkoop terug. De tocht eindigde bij de Shetler, het clubhuis van de Scouting in Nieuwkoop, waar velen onder het genot van een drankje, een pannenkoek en een sateetje genoten van het heerlijk zonnetje.

Al met al mogen we terugkijken op een zeer geslaagde fietstocht! Heerlijk weer, vrolijke mensen en veel plezier. Daar doen we het graag voor!

PS de opbrengst van de tocht was bijna EUR 165,-. Een mooi bedrag wat we kunnen gebruiken voor het onderhoud van de kerk.

Hartelijke groet,

Activiteiten Comité RK-Kerk

We waren er bij!. Het was inderdaad een geslaagde tocht. Alle vrijwiliigers van het activiteitencomitë heel hartelijk dank voor het bezorgen van een mooie en gezellige dag!!

BCP