Tien keer per jaar stond hun huiskamer op zijn kop. Overal stapeltjes Samenstromen en tussenbladen. Elk stapeltje voorzien van een adreslijst voor de bezorgers. Een uitgekiende route om ons parochieblad bij de bezorgers te brengen. Toch vanwege het aantal van 39! bezorgers een route van bijna 2 uur. Kees en Nel v.d. Voorn deden dat vele jaren. Ook de laatste jaren dat Kees ziek was. De ziekte was redelijk onder controle. Toen kwam de uitslag van het zoveelste onderzoek dat insloeg als een bom. Het septembernummer kon niet meer worden opgepakt hoe graag zij het ook wilden. De altijd actieve en bescheiden Kees moest doodziek afhaken, maar al die lieve bezorgers hebben hun stapeltje opgehaald op de pastorie zodat u uw Samenstromen toch weer in de bus had.

Helaas is Kees inmiddels overleden. Gelukkig voor hem is meer ellende hem bespaard gebleven. Maar wat hadden we hem allemaal nog vele gezonde jaren gegund samen met Nel en hun gezin.

Heel veel sterkte voor Nel die het al die jaren toch maar samen met Kees heeft uitgevoerd.

We zijn bij je in ons gebed en zullen in Lourdes een kaars voor jullie opsteken!

Rob Aupers mede namens BCP en PG