Leest u de Samenstromen digitaal? Dan mist u het inlegblad met de meest actuele informatie over de vieringen, de koren en overige activiteiten die nog niet bekend waren bij het drukken van ons federatieblad of wijzigingen na de publicatie in de Samenstromen.

Wilt u toch op de hoogte blijven? Meldt u dan aan om het tussenblad per email te ontvangen. We zijn voornemens om ook een weekbrief te maken met het meest actuele nieuws over de vieringen en andere activiteiten. Die komt dan m.i.v. de donderdagen in de kerk te liggen voor één of meerdere weken in een zeer beperkte oplage voor de mensen die geen mail hebben. Als u uw mail doorgeeft wordt u op de verzendlijst voor het tussenblad én de weekbrief gezet.

Op den duur zal dan het tussenblad vervangen worden door de weekbrief is de bedoeling.

Stuur uw emailadres naar het secretariaat: nieuwkoop@rkgroenehart.nl en wij sturen u het tussenblad en de weekbrief per mail toe.

Kernredactie/secretariaat