Allemaal kennen we dit spreekwoord: vele handen maken licht werk.

Op 17 september wordt er in onze parochiekern een klusdag georganiseerd. Tijdens deze dag zullen allerlei werkzaamheden opgepakt worden, zowel binnen als buiten.
Het is al weer een aantal jaren geleden dat we zo’n dag organiseerden. Daarna kwam corona. Zo nu en dan werden er wel zaken opgepakt, maar als u zich de grote schoonmaak van vroeger nog herinnert, weet u vast nog wel dat er ondanks regelmatig stofzuigen en poetsen toch nog veel vuil achterbleef. Dat is in onze orangerie niets anders.  Daarom willen wij een beroep op u doen voor deze eenmalige klusdag. En met dat woordje ‘u’  bedoelen we natuurlijk niet alleen het vrouwelijke deel van onze gemeenschap, maar zeker ook de mannen. Er is voor iedereen wel wat te doen. Wie niet bang is voor hoogtes, kan wellicht de dakgoot schoonmaken. Wie liever met beide benen op de grond staat, kan helpen om het pad door de tuin te verbeteren.  Voor de inwendige mens wordt door ons gezorgd.

Wat u kunt doen? Even een mailtje sturen naar bcp.zevenhoven@rkgroenehart.nl  en u opgeven voor deze dag.
Laten we met vele handen het werk licht maken!