Na het overlijden van een geliefde is er in onze parochie de mogelijkheid om in de kerk met elkaar te waken. Waken is terugkijken, zien, voelen en weten wat er was, en wat er niet was. Wat er wel en niet anders had kunnen zijn. Waken is vasthouden en loslaten tegelijk, is verdriet toelaten, herinneringen ophalen over het leven van de overledene, verhalen vertellen en samen met de mensen om je heen het geleefde leven vieren. Waken is groeten met je ogen, met je hart en handen, is afscheid nemen en voelen dat het leven niet te bevatten is. Tijdens de wake bidden we met elkaar, lezen uit de bijbel, zingen en/of luisteren naar zelfgekozen liederen en muziek. Samen met onze avondwakegroep (Ria, Willie, Martien en Agatha) wordt een wake voorbereid en tijdens de wake begeleid. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met ons secretariaat Tel: 0172-60 21 30.