Het nieuws staat vol met problemen, ook over de inflatie en de hoge energierekening waardoor veel mensen in de financiële problemen komen. Tegenslag kan iedereen treffen, ook mensen in onze eigen omgeving. De voedselbank helpt mensen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Zij kopen zelf geen eten maar verzamelen voedsel dat anders wordt vernietigd. Via supermarkten ontvangt de voedselbank steeds vaker verse groenten en fruit en diepgevroren vlees. Dat is heel erg fijn. Maar dat betekent ook dat er vraag is naar lang houdbare artikelen om wekelijks een gevarieerd pakket samen te stellen. Basisproducten zoals koffie en thee, rijst, volkorenpasta, maaltijdsoepen, groenten en fruit uit blik of pot. Maar ook tandpasta en schoonmaakmiddelen zijn welkom. In het voorportaal van onze kerk staat een bank waarin artikelen gebracht kunnen worden. Let wel op de houdbaarheidsdatum. De werkgroep diaconie Langeraar zorgt dat alles bij de voedselbank komt. Laten wij, indien dat mogelijk is, onze medemensen helpen. Grote dank voor uw bijdragen. Het is ook mogelijk om de voedselbank te steunen met een donatie, kijk op www.voedselbanken.nl voor verdere informatie. En als uw eigen moestuin veel groenten en fruit oplevert zijn ze daar ook blij mee. Geef dan een seintje aan ons secretariaat 0172-602130