De komende weken breekt een periode van rust aan. Nederland schakelt een tandje terug … de kinderen mogen genieten van hun lange zomervakantie, de pappa’s en mamma’s nemen hun welverdiende vakantiedagen op, we hebben meer tijd voor elkaar … en we genieten van de lange zomeravonden. Al met al een hele mooie tijd voor rust en bezinning. Ook voor de leden van het Activiteiten Comité is het dan even rust.

En in september starten we onze activiteiten weer op. Onze eerste activiteit is op zondag 11 september. Dan organiseren we de jaarlijkse fietstocht “Samen uit op de fiets”. De tocht van circa 35 km is geschikt voor jong en oud en voert ons door de mooie omgeving rond Nieuwkoop. U kunt de tocht gezellig op eigen tempo met vrienden en kennissen, kinderen en kleinkinderen fietsen. Onderweg hebben we natuurlijk een mooie controlepost en we finishen bij De Shelter, het clubhuis van de scouting.

Daar kunt u gezellig onder het genot van een drankje, een pannenkoek en een sateetje, bijkletsen. Hebt u zin in een leuke gezellige fietstocht? U bent van harte welkom! Start is tussen 11.00 en 13.15 uur vanuit De Pastorie, Dorpsstraat 35, Nieuwkoop. Kosten van deelname zijn 3 euro voor een volwassene en 1 euro voor een kind t/m 15 jaar.

En lijkt u dat fietsen niets, of komt het niet helemaal uit … of heeft u wat fysieke ongemakken….. Geen probleem. We vinden het ook leuk als u rond een uurtje of 14.30 bij De Shelter aan komt waaien. Daar kunt u gezellig bijkletsen met de deelnemers en anderen ontmoeten. Wij maken graag een plaatsje voor u vrij.

Voor nu geniet van de vakantie… Graag tot 11 september!

Hartelijke groet,

Riet, Elly, John, Marc en Arjan