Zoals u weet organiseert het Activiteiten Comité van onze kerk jaarlijks diverse evenementen, waaraan iedereen mee kunnen doen. Denk aan de jaarlijkse Parochie Fietstocht Samen uit op de Fiets en het maandelijkse klaverjassen. De opbrengst van die evenementen gebruiken we voor het onderhoud van de kerk.

Net als bij veel andere clubs en verenigingen verliep het kaartseizoen door de coronaperikelen iets anders dan verwacht. Na een flitsende start in september 2021 hadden we vanaf half november een gedwongen winterstop van bijna 4 maanden. Gelukkig konden we in maart 2022 weer aan de slag en konden we op 10 juni het seizoen afsluiten.

 

Dit jaar hebben we in totaal 7 kaartavonden kunnen organiseren, die in totaal door 230 deelnemers zijn bezocht. De opbrengst van deze kaartavonden was in totaal ruim 675 euro. Al met al een mooi bedrag, waarmee we op een mooie manier kunnen bijdragen aan het noodzakelijke onderhoud van de kerk.

 

Traditioneel werd op de slotavond naast de top 5 van die avond ook de Top 5 van het seizoen in het zonnetje gezet.

 

De winnaar van het klaverjasseizoen van 2021 – 2021 is geworden Fred Thijssen met een totaal van 26.064 punten over 5 avonden. Fred is daarmee ook de winnaar geworden van de Pastoor De Korte-Bokaal. Naast Fred bestond de Top 5 van het seizoen uit Joke van Veen (2e met 25.443 punten); Cas van der Linden (3e 25.369 punten), Ries Pieterse (4e 25.009 punten) en Tiny Oostveen (24.863 punten). Allen nogmaals van harte gefeliciteerd! Daarnaast bedanken wij Kitty van der Pijl en haar team van het Parochiehuis voor de gezellige ontvangst en de optimale verzorging tijdens de kaartavonden!

 

Vol vertrouwen kijken we uit naar het nieuwe klaverjasseizoen wat – als het allemaal meezit – in september 2022 weer van start gaat.

Een foto van de top vijf vindt u op ons tussenblad

Activiteiten Comité RK Kerk.