We zijn met de meditatiegroepen de zomerstop al ingegaan. De zomer is er ook meer om naar buiten te keren, de natuur op te zoeken, genieten van de zon en de warmere temperaturen. Als de ‘R’ weer in de maand zit gaan we weer beginnen op de woensdagochtend en donderdagavond. Maar in de tussentijd kunnen we elkaar nog wel ontmoeten bij de diverse activiteiten. We hebben ons met een groep laten inspireren bij de film Mary Magdalene in Noordwijk, we hebben een loop meditatie gedaan in het Adrianusbos.

En in juni staan nog in de planning:
3 juni – je steentje bijdragen – steentjes schilderen voor jezelf of de ander
16 juni – stiltewandeling op het Laarzenpad
17 juni – Labyrint lopen aan zee
22 juni – klankschalen meditatie in het Koetshuis
Wees welkom om aan te haken ook al ben je nog niet eerder bij de meditaties geweest. We horen het graag.

Ook hebben we een ‘inspiratie-en meditatie app waar diverse keren per week inspirerende teksten, meditaties of links naar podcasts of YouTube opnames worden gedeeld. En heeft u Facebook dan kunt u ook meedoen via de pagina ‘Stilte- aandacht meditatie Langeraar’. Graag tot ziens in het ‘echt’ of online.

Door: Liesbeth van Woudenberg
06-28256286