Op Paaszaterdag 16 april is er om 19.00 uur een paaswake met kinderwoorddienst in Oud Ade. Pastoor Glas en diaken Van Aarle zullen de paaswake grotendeels samen leiden en de koren Joy en LOSZ verzorgen de zang. De kinderen gaan aan het begin van de viering met ons en diaken Van Aarle naar het dorpshuis naast de kerk en hebben daar hun eigen uitgebreide kinderwoorddienst. Met zang van het kinderkoor LOSZ, bijbel en beamer vertellen wij hen over de schepping, de uittocht en de verrijzenis van Jezus. Als zij terugkomen in de kerk zullen zij de zegening van het doopwater meemaken en de eucharistie verder met ons vieren.

Gezinnen met kinderen uit de gehele Franciscusparochie zijn van harte uitgenodigd. Komt allen naar deze mooie viering voor jong en oud!

Jolanda van Berkel, Bianca van der Voorn en Claudia Straathof.