Zaterdagavond 12 maart was de presentatie viering in Noorden met voorganger pastoor Glas en  m.m.v.  het koor Waimbaji.
Een mooie viering waarin Caithlynn- Feline – Taro – Larissa – Kevin zich hebben voorgesteld.
Zij hebben een heel mooie bloem gemaakt omdat bloemen ons zoveel vertellen over de liefde . En omdat het al een klein beetje feest is, ook een mooie slinger. De opening en slotgedachte , maar ook de voorbede zijn door de communicantjes voorgelezen en dat hebben zij super goed gedaan.  Wij zijn ontzettend trots dat zij zich zo goed hebben voorbereid. Ook de liedjes van het koor zijn mooi afgestemd op de kinderen. Alles met elkaar een mooie -warme viering.

Nog een bijeenkomst en dan komt de grote dag, de dag waarop wij onze E.H.C. gaan ontvangen op
26 juni om 9.15 uur in de H. Nicolaas kerk in Nieuwveen. 

Miranda, Eva, Rosa