De dames en heren van de wijkcontact-groep zijn de ogen en oren van onze gemeenschap. Zij houden voor hun eigen wijk/omgeving in de gaten of er bijzonderheden zijn. Zij zorgen dan bijvoorbeeld bij geboorte, huwelijk, jubilea, ziekte of overlijden voor een bloemetje of andere attentie. Niet alleen voor onze parochianen, maar ook voor alle andere buren. Gewoon, omdat het fijn is om gezien te worden, er voor elkaar te zijn.

Ineke Dooge, Willie Touw en Mia van Montfoort zorgen vanaf de oprichting hiervan voor de aansturing van deze groep. Zij zijn het aanspreekpunt, organiseren themabijeenkomsten en organiseren de grote kerstactie voor alle 80-plussers. Om alles in goede banen te leiden vergaderen zij zes keer per jaar.
Een hele klus die zij altijd met veel passie, plezier en inzet hebben gedaan. Zij hebben echter aangegeven dat het tijd is voor verandering en willen graag het stokje overdragen aan nieuwe stuurgroep leden. Tot en met december blijven zij de aansturing van de wijkcontactgroep verzorgen. Het zou fijn zijn als er tijdig nieuwe dames en/of heren komen om deze zorg op zich te nemen, zodat er alle tijd is om hen in te werken.

Heb je interesse in deze leuke uitdagende taak, neem dan contact op met Angelika Verboom (vrijwilligers coördinator) via 06 – 11 59 64 79.