Wil jij investeren in jouw huwelijk of relatie? Volg dan samen met je partner een Marriage Course en neem “Tijd voor elkaar”!

Jullie gaan samen zeven avonden uiteten. Onder het genot van een heerlijk diner voor twee krijgen jullie toelichting op thema’s zoals lief en leed delen, omgaan met verschillen, vergeving, de families. Met concrete vragen en oefeningen gaan jullie met z’n tweeën in gesprek. De kracht van de Marriage Course zit hem in het feit dat de cursus niet probleemgericht of normatief is, maar relaties juist positief benadert. Tijdens de Marriage Course ga je als stel aan de slag met je relatie.

De Marriage Course wordt door onze parochie samen met de Sint Jan de Doper (omgeving Gouda) en de Heilige Lodewijk te Leiden georganiseerd.

Wanneer: acht vrijdagavonden, op *8 en 22 april, 13 en 20 mei, 3, 10 en 24 juni en 8 juli 2022.
Tijd: inloop vanaf 18:45 uur, 19:00 uur diner, sluiting uiterlijk 22:00 uur (*8 april start inloop 19:30 uur, zonder diner)
Waar: Victorzaal, Zuidkade 176 te Waddinxveen
Kosten: €200,- per stel voor de gehele cursus (excl. drankjes).

Opgeven: info@rkgroenehart.nl o.v.v: Marriage Course + namen, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Meer informatie: marriagecourse@sintjandd.nl, tel: 0182-513056

Ook vind je meer informatie op de website van het bisdom (klik HIER) of op www.marriagecourse.nl.

Quote; “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” deelnemer