Al vele jaren worden er in Aarlanderveen Eucharistievieringen gehouden op woensdagochtend om 9.00 uur. Een trouwe groep parochianen komt iedere week naar deze doordeweekse viering en put daar troost en vertrouwen uit.

Er is een toename te zien van mensen die af en toe deze viering bijwonen, ook vanuit andere kerklocaties. Er zijn altijd meer dan vijfentwintig bezoekers, en bij speciale vieringen zoals Maria Lichtmis of Aswoensdag zelfs meer dan veertig. De mensen zoeken verdieping in het geloof in deze moeilijke tijd waarin wij leven. Veel bezoekers steken voorafgaand aan de viering een kaarsje op in de Mariakapel achter in de kerk. Sommigen bezoeken het graf van een dierbare. Een aantal neemt een houdbaar product mee voor de voedselbank inzameling. Na de viering is er gelegenheid om in het Achterom even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Niet verplicht maar wel heel fijn. Kom ook gerust eens langs bij deze waardevolle doordeweekse bijeenkomst van gelovigen. Het zal u goed doen.

P.S. In mei bidden we weer de Rozenkrans voorafgaand aan de viering.

Vanuit de PG, Ed Koeleman