Het was lange tijd niet mogelijk vanwege Corona om een Kinderwoorddienst te organiseren. Wij hebben het enorm gemist, jullie ook?

We zijn dan ook heel blij dat we kunnen melden dat er op paaszaterdag weer een Kinderwoorddienst is. Om 19.00 uur is er een paaswake in onze parochiekern. Tijdens deze heel bijzondere viering zal er ook een bijzondere Kinderwoorddienst zijn. Pastor van de Reep zal deze keer de Kinderwoorddienst, samen met de werkgroep, verzorgen. Natuurlijk hopen we dat heel veel kinderen met hun ouders meekomen naar de kerk.

Dus:

Vrijdag 15 april om 15.00 uur Kinderkruisweg

Zaterdag 16 april om 19.00 uur Paaswake met Kinderwoorddienst.

Komen jullie allemaal met ons meevieren?

Na Pasen hopen we weer vaker een Kinderwoorddienst te kunnen organiseren.

Werkgroep KinderWoordDienst