Zondag 13 maart was er eindelijk weer een gezinsviering in onze parochiekern. Wat fijn dat er zoveel gezinnen aanwezig waren. De kinderen die zich voorbereiden op de Eerste Heilige Communie hadden deze keer allemaal een kleine taak tijdens de viering.

Na de viering hebben alle kinderen een spaardoosje en een klussenkaart voor de vastenactie meegekregen. De vastenactie zet zich dit jaar in voor Guatemala.

De volgende gezinsviering is op zondag 3 april 11.15 uur. Dit wordt een heel speciale viering. De communicantjes van dit jaar zullen zich voorstellen aan de parochiegemeenschap. De hopelijk goed gevulde spaardoosjes worden dan weer ingeleverd.

Een gezinsviering is speciaal voorbereid voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor de andere parochianen. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te vieren. Zondag 3 april is de vijfde zondag in de veertigdagentijd. Wat zou het ontzettend fijn zijn om weer veel gezinnen in de kerk te mogen begroeten.

Samen met pastor van de Reep maken we er een mooie viering van.

Tot zondag 3 april, 11.15 uur.

Werkgroep GezinsVieringen