Het Ankerproject voor de communicanten is door de Corona op een andere manier gestart.

In kleine groepjes komen de communicanten nu naar de bijeenkomst in de kernen Nieuwveen -Noorden en Zevenhoven bij elkaar. Toen er nog geen Corona was werden de broertjes en zusjes door ons begeleidt. Omdat deze groep nu weg is gevallen hebben wij Miranda, Eva en ikzelf de taak van voorbereiding op ons genomen. Ook heel mooi werk om de kinderen op weg te helpen en voor te bereiden naar E.H.C .

Tijdens de 1ste bijeenkomst hebben wij de naam van God geleerd en geoefend met het kruisteken maken. Ook de betekenis van onze eigen naam werd besproken. Geluisterd naar het verhaal van Mozes in de woestijn. De kinderen hebben een  woestijn getekend in hun werkboek.

In de 2de bijeenkomst gaat het verhaal van Mozes verder en gaan we praten en uitbeelden het thema bidden. Of je nu fluistert – zingt – stil bent of een andere taal spreekt, God hoort en begrijpt je altijd. Wij kijken weer uit naar de 3de bijeenkomst met als thema: Huis van mijn Vader. Op 12 maart is de presentatie viering in Noorden en 26 juni ontvangen de communicanten hun E.H. C. in Nieuwveen.

Rosa van Mastwijk