“Op het raam van de kapel van Vronesteyn is de roeping van de eerste leerlingen afgebeeld. Op het woord van de Heer gooien zij hun netten uit. Niet met hun hoofd, want ze hebben de hele nacht al gevist en niets gevangen. Ze luisteren en ze handelen met het hart.” In een video nodigt rector Broeders uit voor de Oriëntatiedag op Vronesteyn. Tijdens de Oriëntatiedag kunnen mannen die nadenken over het priesterschap of diaconaat in gesprek over hoe je je roeping serieus kunt onderzoeken.

“De samenleving gaat weer meer open om elkaar te ontmoeten. Open jij je hart voor de ontmoeting met de Heer? Hij roept jou, misschien wel met een bijzondere roeping tot het priesterschap diaconaat”, zegt de rector. “Onderzoek die roeping. Je bent welkom op de Oriëntatiedag van Vronesteyn op zondag 13 maart.”

Vronesteyn is de priester- en diakenopleiding in het bisdom Rotterdam. De Oriëntatiedag is voor mannen (18-45 jaar).  Roept God jou tot het ambt van priester of diaken ten dienste van de parochies in het bisdom? Onderzoek je roeping. Doe dat samen met Vronesteyn. Aanmelden is nodig en kan via www.vronesteyn.nl.

Oriëntatiedag
Zondag 13 maart
14.00-16.00 uur

Scan de QR-code en bekijk de video “Rector Broeders nodigt je uit: Oriëntatiedag Vronesteyn”. Of ga naar https://youtu.be/pX8Cr8YsDz0