“Welkom op Vronesteyn de priester- en diakenopleiding van ons bisdom. Net als elders in de maatschappij gaan ook wij weer open.” In een video nodigt priesterstudent Arno Aardoom uit voor de Oriëntatiedag op Vronesteyn. Tijdens de Oriëntatiedag kunnen mannen die nadenken over het priesterschap of diaconaat in gesprek over hoe je je roeping serieus kunt onderzoeken.

“Het lijkt soms alsof het leven de afgelopen jaren behoorlijk is stil komen te vallen en we nu geleidelijk aan weer als samenleving een nieuw begin maken. Dan kunnen we natuurlijk terugvallen op het oude vertrouwde, maar misschien is nu juist dit moment wel het moment om te kijken wat er leeft in ons hart, wat God ons daar misschien wil vertellen”, zegt Arno. “Onderzoek je roeping. Wees welkom en kom langs op onze Oriëntatiedag op zondag 13 maart.”

Vronesteyn is de priester- en diakenopleiding in het bisdom Rotterdam. De Oriëntatiedag is voor mannen (18-45 jaar).  Roept God jou tot het ambt van priester of diaken ten dienste van de parochies in het bisdom? Onderzoek je roeping. Doe dat samen met Vronesteyn. Aanmelden is nodig en kan via www.vronesteyn.nl.

Oriëntatiedag
Zondag 13 maart
14.00-16.00 uur

Scan de QR-code en bekijk de video “Priesterstudent Arno Aardoom nodigt je uit: Oriëntatiedag Vronesteyn”, of ga naar https://youtu.be/1lICAJ7BBtI