Vorig jaar zagen we deze mooie viering aan onze neus voorbij gaan en ook dit jaar was het tot het laatste moment nog spannend. Groen licht kregen we en wat was het weer een mooie viering! Diaken van Aarle trommelde ter plekke ouders op om stukjes voor te lezen. Gedichten en stukjes uit de bijbel en voor de voorbeden een moeder, peettante en een opa. Het werd een fijne kinderzegen en bijzonder om te zien hoe de kinderen de zegen hebben ontvangen. Allemaal keken ze met een nieuwsgierige blik naar de Diaken omhoog. De ene een beetje zenuwachtig de ander verlegen of afwachtend met de handen in de zakken omdat ze van verlegenheid even niet meer wisten waar ze die handen nou moesten laten. Het kinderkoor zong vol vreugde en wat klonk dat ook weer mooi! In de kerk mocht ook weer meegezongen worden maar… dat is een beetje roestig geworden hoor!! Pas bij het laatste lied waren er naast het klappen wat meer ouders te horen die het toch aandurfde. Na de viering was er koffie en limonade met een heerlijk broodje knakworst. Iedereen heeft er van genoten. Zowel van de zegen als van de knakworst, dat weet ik zeker. Er zijn heel veel foto’s gemaakt. Alle kinderen staan tijdens hun zegen op de foto. Mocht u als ouders deze foto willen hebben stuur dan even een mailtje naar agnesvanschie@gmail.com.

Pastoraatsgroep Langeraar