Al een groot aantal jaren organiseert de werkgroep Diaconie Langeraar het project “Gast aan tafel”. Vele mensen deden hier één of meerdere keren aan mee. Vorig jaar heeft het project geen doorgang kunnen vinden door Corona. Op het moment dat we dit schrijven zijn er nog wel beperkingen maar is het wel weer mogelijk een gast te ontvangen bij u aan tafel. We willen dan ook heel graag het project ”Gast aan tafel” weer opstarten. Als u mee wilt doen kunt u iemand uit de omgeving uitnodigen om een paar uurtjes gezellig samen te zijn. Kijk zelf wie u uit wilt nodigen. Er zijn vast mensen in uw omgeving die behoefte hebben aan wat aandacht. Wie heeft dat eigenlijk niet? Spreek samen een datum af en maak er een gezellig moment van. Doet u mee? De vasten is dit jaar van 2 maart tot 14 april.

Werkgroep Diaconie Langeraar