Een parochiaan heeft ons een flinke hoeveelheid kunstbloemen aangeboden. In overleg hebben wij hiervoor een passende bestemming gevonden in de Mariakerk.

Ans Koek verzorgt in de Mariakerk met groot enthousiasme en kundigheid al bijna 20 jaar de bloemversiering. Ans wil graag dat ook nu met het beperkte gebruik van de Mariakerk, de “kerk altijd wat aangekleed oogt”.

Ans is erg blij met dit aanbod en heeft de huidige verouderde kunstbloemen met liefde vervangen en uitgebreid met de geschonken kunstbloemen. Door de grote omvang van de schenking is Ans hierbij geholpen door Robert van Klink.

Wij danken de parochiaan voor deze schenking en zijn ook dankbaar dat Ans op deze wijze een mooie bestemming voor de kunstbloemen heeft weten te geven. Mocht u bij gelegenheid ooit nog eens in de Mariakerk komen, deze bloemenvreugde zal u tegemoet stralen.