Na de gezinsviering in november waren we vol goede moed dat de volgende viering met kerst zou zijn. Het concept lag klaar maar helaas kregen we weer te maken met extra corona-maatregelen. Een daarvan was dat alle avondvieringen vervielen. Dus geen gezinsviering op kerstavond.

Inmiddels hebben we de draad weer opgepakt. We zijn dan ook blij dat op 13 maart om 11.15 uur een gezinsviering is in onze parochiekern. Deze viering is speciaal voorbereid voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor de andere parochianen. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te vieren. Zondag 13 maart is de tweede zondag in de veertigdagentijd. Wat zou het ontzettend fijn zijn om weer veel gezinnen in de kerk te mogen begroeten.

Samen met kapelaan van Paassen maken we er een mooie viering van.

Uiteraard houden we ons aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Deze zijn steeds te vinden op de website van de federatie: rkgroenehart.nl

Tot zondag 13 maart, 11.15 uur, in de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk !

Werkgroep GezinsVieringen