Eind vorig jaar hebben we nog een mooie avond gehouden over ‘de adem’. Nou denkt u misschien, wat is daar nou over te vertellen? Nou de link blijkt bijvoorbeeld uit het volgende; wist u dat het Hebreeuwse woord Roeach 2 betekenissen heeft: 1 is adem en 2 is geest van God/ Heilige Geest. Hoe mooi is het als je dan bedenkt dat ademen het eerste en laatste is wat je doet op deze aarde. Dat zolang je leeft Gods Geest in jou ademt! Opeens is de adem iets veel meer dan alleen een in-en uitademing. Met elke adem is God in jou aanwezig. Hoe gaaf is dat? Het was een mooie verdiepende avond en zeker voor herhaling vatbaar. De toegang was vrij,op basis van een vrijwillige bijdrage voor de adventsactie. Er zijn ook plannen voor stiltewandelingen, klankschalen vond, labyrint lopen aan zee… maar het is lastig plannen momenteel. Hou daarom de berichten op de website in de gaten of vraag het na op 06-28256286. De meditaties worden ook weer opgenomen en online gezet op YouTube en de Facebookpagina van de meditatie groep.

Warme groet, Liesbeth