Door de jaren heen zijn de kosten voor onze gemeenschap steeds hoger geworden. En dan hebben we het niet alleen over het onderhoud van de gebouwen en het kerkhof, maar ook de kosten voor het houden van de erediensten, het verzorgen van trainingen en opleidingen, voorbereidingen op de Eerste Heilige Communie en Vormsel, de kosten van koren, organisten en werkgroepen. Daarnaast hebben ook wij net als iedereen te maken met hogere inflatie en sterk stijgende energiekosten. Door alle beperkingen zijn onze inkomsten steeds lager en moeten we het steeds meer hebben van de kerkbalans. Uw bijdrage voor de kerkbalans is daarom meer dan van harte welkom in 2022. En als u iets meer kan missen dan heel graag.

Dit kan zijn:

  • een eenmalig bedrag;
  • een periodieke jaarlijkse schenking;
  • maandelijks een vast bedrag.