Op 11 januari sloten we het diaconieweekend van vorig jaar (20 en 21 november) af.

We hebben de christelijke Zorgboederij/Leerwerkcentrum De Sleutelbloem in Noorden onder de aandacht van de parochiekernen gebracht en in het eerdergenoemd weekend voor dit project gecollecteerd. De PCI (Parochiële Caritas Instelling) heeft het bedrag mooi afgerond.

Ik mocht met twee vertegenwoordigers van de PCI de cheque van 3.000 euro overhandigen aan Addie Muilwijk, zijn vrouw Evalien en medewerker Anne.

Als parochie hebben we ook er voor gezorgd dat mensen weten wat de Sleutelbloem is. Met een mooi interview in de Samenstromen van november (klik HIER om dat te lezen), een symposium in oktober, flyers en posters in de kerken kon eigenlijk niemand er omheen. De leiding van de Sleutelbloem is erg blij met onze campagne, de reclame en het geldbedrag.
Zo steun je elkaar en gaan we voor de actie Eén tegen Eenzaamheid.

U bent altijd welkom om een bezoek te brengen aan deze instelling in Noorden. klik HIER voor meer info en de contactgegevens van de Sleutelbloem.

Diaken André van Aarle