De werkgroep huwelijk en gezin van het bisdom Rotterdam organiseert elk halfjaar de Marriage Course. Dat is een cursus waarbij stellen die gaan trouwen of al getrouwd zijn hun relatie kunnen verdiepen. Dit jaar werd de cursus voor het eerst online gehouden en dat bleek erg populair. Maar liefst 37 stellen namen deel en de online versie werd goed ontvangen.

Op veler verzoek organiseert het bisdom daarom in 2022 opnieuw een Online Marriage Course.

De cursus begint op 11 februari (catechese avond). Door de speciale opzet van de cursus kunnen deelnemers zich uiterlijk op 17 februari ’s ochtends aanmelden.

De cursus is opgezet voor stellen die willen gaan trouwen én voor reeds langer gehuwden. Er is evenmin een beperking aan het aantal deelnemers: ieder paar kan zich aanmelden.

De datums zijn: 11 februari (catechese avond), 18 februari, 11 maart, 25 maart, 8 april, 22 april, 13 mei, 27 mei om 19.45 uur tot 22.00 uur.
Op 10/06/2022 vindt er om 20.30 uur een evaluatie plaats. Verdere informatie volgt tijdens de cursus.

Aanmelding kan via de website van het Bisdom: https://www.bisdomrotterdam.nl/roeping/huwelijk-en-gezin-roeping/marriage-course.

Kosten: € 25,– per paar. Deze korte video geeft een goede indruk van de ervaring van cursisten met de online cursus. We kunnen u zeer aanraden om deze even goed te bekijken: https://youtu.be/NBEFfdONZJ4.

Lees HIER voor meer informatie.