In de kerk hanteren we weer de anderhalve meter maatregel, graag uw handen ontsmetten bij binnenkomst, het dragen van het mondkapje is verplicht tijdens alle loopbewegingen en de linten en kussens geven de zitplaatsen aan.

Wij verzoeken u ook dringend om niet naar een viering te komen wanneer u klachten heeft die corona gerelateerd kunnen zijn. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Voor de vieringen van de beide Kerstdagen moet er gereserveerd worden, misschien zijn er nog plaatsen voor 1ste kerstdag, kijk op meevieren .nl

Voor de weekendvieringen moet er ook weer gereserveerd worden, dit kan telefonisch bij het secretariaat tijdens openingstijden en via de site meevieren.nl

Zondag 26 december is er om 12.00 uur Kindje Wiegen in de Petruskerk in plaats van in de Mariakerk.

De viering van zaterdag 8 januari 2022 vervalt en wordt verplaatst naar zondag 9 januari 2022 om 09.15 uur

Het Jubileumboekje “Petrus ziet Abraham” is nog steeds verkrijgbaar op het secretariaat.

De Gerarduskalender voor 2022 is verkrijgbaar bij het secretariaat, tijdens openingstijden, en bij  mevrouw van Beek, Kerkweg 18.

In de hal staat een mand voor de voedselbank. U weet dat die daar blijft staan. Uw gaven in de vorm van houdbare producten (met uitzondering van alcohol)  blijven welkom voormedemensen die het wat minder hebben.

In januari is er een speciale actie voor de Voedselbank, u hoort hier nog meer over.

Wilt u een bijdrage/ collecte wilt overmaken gebruikt u dan het bankrekeningnummer van onze eigen parochie NL32RABO 0301 1282 19 en er staan collecte mandjes in de hal van de kerk, hier ligt ook een QR code om via de bank app op uw mobiele telefoon collecte geld over te maken.