De laatste tijd volgen de coronamaatregelen elkaar in rap tempo op. We proberen u zo goed en snel mogelijk te informeren wanneer er wijzigingen zijn.

De laatste wijziging betreft het aantal bezoekers tijdens de Kerstvieringen overdag. Deze was 125. Echter is dit nu teruggeschroefd naar maximaal 50.

Voor beide dagen zijn er al meer dan 50 aanmeldingen en kunnen we helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. Op dit moment worden er parochianen gebeld om de situatie uit te leggen en aan te geven dat sommige mensen helaas niet kunnen komen. Dit is geen fijn bericht om te brengen én niet om te ontvangen. We vragen echter uw begrip hiervoor.

Heeft u zich aangemeld voor één van de kerkdiensten tijdens de kerstdagen én bent u niet gebeld, dan bent u van harte welkom.

We hopen dat de corona besmettingen snel weer teruglopen zodat we weer met elkaar kunnen vieren in de kerk.

Als laatste wil ik u er nog op attenderen dat er verschillende kerkvieringen via de kerkradio en/of Youtube te volgen zijn. Klik hier om te bekijken welke uitzendingen er zijn en om deze live te kunnen volgen.