En weer is Kerstmis anders. Geen grote avondactiviteiten, geen volle nachtmissen, geen drukke huiskamers met familie en vrienden.
En toch wordt het Kerstmis. En juist nu vieren de parochies H. Clara en H. Franciscus dit feest van geloof, hoop en liefde. De uitnodiging om je erop af te stemmen is er altijd en voor iedereen.

Er wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die er zijn. De familieviering (17.00 uur) en de nachtmis (21.00 uur) op kerstavond, alsmede de vieringen op Eerste Kerstdag (9.15 uur) en Tweede Kerstdag (10.00 uur) zijn te volgen via de livestream op tv.rkgroenehart.nl. De opnamen zijn ook nog later te zien.

Op Eerste Kerstdag, 25 december, bent u welkom bij de volgende vieringen:
– Aarlanderveen: 7.00 uur (herdertjesviering) en 9.15 uur
– Langeraar: 11.15 uur
– Hoogmade (De Schuur): 11.15 uur
– Leimuiden: 9.15 uur
– Nieuwkoop: 11.15 uur
– Nieuwveen: 11.15 uur
– Noorden: 11.15 uur
– Oud Ade: 9.15 uur
– Roelofarendsveen (Petruskerk): 9.15 uur
– Zevenhoven: 9.15 uur

Op Tweede Kerstdag (26 december) bent u welkom in:
– Langeraar: 10.00 uur
– Roelofarendsveen (Petruskerk): 10.00 uur

Vanwege de corona-maatregelen is vooraf reserveren voor deze vieringen noodzakelijk. Kijk in het Reserveringsoverzicht (aanklikken) hoe u dat kunt doen.

Alle maatregelen inzake de anderhalvemeterregel-hygiëne (handen reinigen bij binnenkomst van de kerk, hoesten en niezen in elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes) en gezondheid (bij verkoudheidsklachten en/of verhoging thuis blijven) dienen door alle betrokkenen strikt nageleefd te worden. Degenen die deelnemen aan vieringen doen dat op eigen risico.